Kausi päättyi voittoihin
20.10.2019 19:02 Uutiset / Miehet

Nuori kapteeni Oskari "Osku" Hietanen

Juu kausi loppui hetki sitten ja viimeisistä otteluista jäi raportitkin kirjoittamatta.

Edustus kohtasi viimeisessä pelissään lohkokakkosen paikan varmistaneen LePa/Rangers;in vieraskentällä. Valmistautuminen otteluun ei ollut parasta mahdollista sillä aikaisen alun takia osa pelaajista oli vasta viisi minuuttia ennen alkua paikalla. Pukukoppeja eikä vesipistettä ei löytynyt joten peliin lähdettiin varsin kylmiltään.

Moni pelaaja oli jo jäänyt lomille ja kokoonpanosta puuttuikin runsaasti porukkaa, eikä kovin montaa miespelaajaa joukossa ollutkaan. Lähinnä Reservin riveissä pelanneet Matti "Kuivain" Kuivamäki ja vanha sotaratsu Francesco "Rane" Setaro nostivat hieman keski-ikää, ja miespulan vuoksi keskikentälle kirmasi flunssainen Jolle.

Vaikka paikkoja aluksi luotiinkin, jäi pallo maaliviivalle pomppimaan tai sen torjui hyvin pelannut vastustajan maalivahti. Niin vain kävikin että avausmaalin iski vastustaja, eikä EBK tuntunut saavan palloa maaliin millään.

viimeisellä viidellä minuutilla siniset iskivät kuitenkin kolmesti; Ensin pallon taiteili maaliin henkilökohtaisella suorituksellaan Laiho, joka niputti vastustajia boksissa ja pisti pallon maaliin silkalla tahdonvoimalla. Voittomaalin iski Laihon poikittaissyötöstä komealla ja voimakkaalla laukauksella ensi kertaa edustuksen mukana ollut Said Rasho. Heti perään nekkasi Shiginho Hietasen Akun vaparin maaliin ja lopputulos oli selvä.

Näin ollen Edustus voitti siis kaikki kauden ottelunsa.

Viimeisessä pelissä kapteenina toimi nuorempi Hietanen Osku, joka pelasi todella vahvan kauden ollen keskikentän vakikasvo. -02 syntynyt Osku lienee EBKn nuorin kapteeni 17vuotta juuri täytettyään. Väittäisin melkein että 80-vuotisen historian nuorin kapteeni. Jos jollain parempaa tietoa niin kertokoot.

Kauden viimeisenä otteluna Reservi kohtasi kotona FC Wild;in kirkkonummelta. Luvassa oli taas maalijuhlat, sillä Reservi pieksi vastustajan loistavan pelin jälkeen lukemin 10-0. Oli kyllä hienojen maalien ilta, sillä mukaan mahtui kolme kaukolaukausmaalia ja lukuisia hienoja kombinaatioita.

Kirjoitellaan vielä erikseen molemmista joukkueista kausiraportti ja kerrotaan sitten vähän tulevaisuuden suunnitelmista. Nyt otetaan Lokakuu happea ja jatketaan sitten heti ensi kuun alusta taas hommia!

25.9 LePA Rangers -EBK

1-0 LePa
1-1 Laiho (Aku)
1-2 Said (Laiho)
1-3 Shigi (Aku)

MV. Jatkola

2.10 EBK Reservi - FC Wild 10-0

1-0 EH (Hessu)
2-0 Huuno (Tuke)
3-0 Tuke (Hessu)
4-0 Hessu (Laiho)
5-0 Laiho (Hessu)
6-0 Tuke (Huuno)
7-0 Pate
8-0 Pade (Pate)
9-0 Hessu (Laiho)
10-0 Edin

Mv. Jatkola


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat