Super-Hessu jatkaa ensi kaudella.
8.4.2019 18:15 Uutiset / Miehet

Isä ja poika, Heikka ja Tuomo Poola

Nyt kun on pelaajasopimuksiajulkaistu liukuhihnalta, on moni kannattaja kysellyt jatkaako Hessu vielä joukkueessa.

Jatkaahan se, mies parhaassa kunnossaan. Viime vuonna voitti joukkueen sisäisen maalipörssin, ja menohaluja on edelleen.

Jos äkkiseltään lasken ja arvelen että Super-Hessu on ensimmäisen kautensa miesten edustuksessa pelannut 90-luvun alussa niin tuleva ja alkava kausi olisi suunnilleen 28. edustusjoukkueessa. Joka tapauksessa Hessu oli -95 voittamassa EBKn paidassa suomen Cupin pikkufinaalia, eikä kyseessä ollut debyyttikausi...

Montakohan maalia on mies iskenyt vuosien varrella, sekin jäänee lopullisesti arvoitukseksi; monta maalikuninkuutta vuosiin kuitenkin mahtuu. Kolmosta on tahkottu yli 20 vuotta, jokunen kausi nelosta ja nyt sitten ensi kertaa vitosta. Uskallan väittää, että ihan valtakunnallisella tasolla yksi kovimpia alasarjapyssyjä kuitenkin.

Jos jollain tietäjällä on näistä tarkenpaa faktaa niin mielelläni kuulisin, kun ei Hessukaan ole näistä ikinä kirjaa pitänyt tai numeroa tehnyt. Legenda joka tapauksessa.

Valokuvauksessa kuvaaja luuli ottavansa veljeskuvaa, mutta niin vain kyseessä on isä ja poika. Poolia siis on joukkueessa kaksin kappalein, kun poika Tuomo liittyi vahvuuteen kesken viime vuoden ja jatkaa tulevallakin kaudella. Mikään untuvikko ei Tuomokaan enää ole, vaan melkein kymmenen vuotta vanhempi kuin joukkueen nuori runko. Myös Tuomo viihtyy hyökkäyspäässä, joten Isä-poika maaleja saattaa luvassa olla.

Mikään kehäraakki tai maskotti ei kyseessä ole; harjoitusotteluissa on ruuti ollut kuivaa ja tulosta tullut, sillä mies on boksissa täyttä rautaa. Maaleja syntyy varmasti tulevalla kaudellakin. Nuoressa joukkueessa on Hessulla myös tärkeä esimerkin rooli, sillä mies tekee jokaisen pallodrillin täysillä, tulee iholle pienpeleissä ja iskee ne "rumat" maalit, jotka vain pitää sisään hakata.

One more year Hessu!


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat