Seuran strategisia linjauksia
8.8.2018 6:31 Uutiset / Pääsivusto

Kilpailutoiminnan kehittäminen


Kun olemme EBK:n hallituksessa pohtineet seuran tulevaisuutta ja strategisia linjauksia, nousevat seuran toiminnan elinvoimaisuuden ja tasokkuuden keskeisimmiksi tekijöiksi seuraavat elementit:

* hyvät olosuhteet läpi vuoden (ulkokentät, sisäkentät, salivuorot)

* valmennuksen osaaminen ja riittävyys (kokemus, koulutus, motivaatio ja sitoutuminen)

* osallistujat niin pelaajat kuin taustahenkilötkin sekä heidän innostuksensa, motivaationsa, sitoutumisensa, osaamisensa ja toimijoiden määrä

* seuran brändi, joka pitkälti edellyttää seuran menestystä myös kilpailutoiminnassa

Näemme seuramme vahvuuden erityisesti olosuhteiden kohdalla, mutta sekä valmennuksen taso, brändi että osallistujien määrä ja laaja pitkäaikainen sitoutuminen toimintaan vaativat toimenpiteitä. Näihin toimenpiteisiin olemme tarttuneet tekemällä tälle syksylle kilpailutoiminnan kehittämisen toimenpidesuunnitelmat niin juniorien kuin edustusjoukkueidenkin toiminnan kehittämisen osalta.

Juniorien kilpailutoiminnan kehittämisessä keskeisin kohta on valmennuksen kehittäminen sekä kilpailutoiminnan organisointi systemaattisesti erityisesti ikäluokissa U12-U15, mutta myös selkeän pelaajapolun rakentamisessa läpi kaikkien ikäluokkien. Koska tähän kohdistuvat suurimmat panostuksemme, on yksityiskohtaisempia toimia kerrottavissa elokuun lopulla. Olemme järjestämässä aiheesta keskustelutilaisuuden EHA-hallin saunaneukkarissa 27.8. klo 18.

Edustusjoukkueiden osalta olemme päässeet suunnittelussa pidemmälle. Edustusjoukkueiden tavoitteena on aiempaa selkeämmin hakea kilpailullista menestystä sekä näkyvyyttä joukkueen toiminnalle ja seuralle Palloliiton valtakunnallisista sarjoista. Samalla on ajatus toimia esikuvana junioritoiminnalle että merkittävänä askeleena yksilön henkilökohtaisella pelaajapolulla. T03 tyttöjen saavuttama Suomen mestaruus antaa kilpailutoiminnallemme erinomaisen esimerkin ja alkusysäyksen.

Toivomme, että kilpailutoiminnan kehittämisen kokonaiskuva synnyttää positiivista virettä läpi seuramme jäsenistön.

Hallitus


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat