Esittely
Ottelutilastot
FC Kuusysi - EBK
2017 - Naiset - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Kisapuisto Stadion TN
22
Hei

EBK:n naiset palaavat tauon jälkeen tositoimiin


la 22.7.2017 klo 13.00 FC Kuusysi - EBK, Kisapuisto Stadion TN

Kesätauko on vietetty ja on aika palata jälleen tositoimiiin. EBK:n naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina Lahdessa FC Kuusysin vieraana. Joukkueiden viime vuoden kohtaamiset menivät 1-1, kun molemmat voittivat vieraissa. Kauden päätteeksi joukkueet olivat sarjataulukossa peräkkäin, EBK pisteen edellä neljäntenä.

Tällä hetkellä FC Kuusysi on sarjataulukossa yhden ottelun enemmän pelanneena pisteen edellä EBK:ta. Kuusysin kaksi edellistä ottelua ovat olleet suurinumeroisia tappioita ja sen vuoksi joukkue onkin päästänyt lohkossa tähän mennessä eniten maaleja. EBK pääsi viettämään taukoa voitettuaan JäPS:n suurinumeroisesti 5-0. Ottelu oli EBK:lta tasapainoinen esitys muutaman hävityn ottelun jälkeen. Kokoonpanossa on jälleen poissaoloja, silti matkaan päästään muutaman vaihtopelaajan turvin. Mikä on FC Kuusysin iskukyky tauon jälkeen ja pystyykö EBK jatkamaan edellisen ottelun hyviä otteita?

EBK:n naiset jäivät Lahdessa pisteittä


22.7.2017 FC Kuusysi – EBK 4-2 (0-2)

Kauniina ja lämpimänä lauantaiaamupäivänä espoolaiset lähtivät kohti Lahtea, pisimpään matkapeliin tällä kaudella. Voitot viime kaudella FC Kuusysiä vastaan jakautuivat 1-1, kun molemmat voittivat vieraalla maaperällä. Tasaista kamppailua oli siis odotettavissa.

Kisapuiston stadionin uusi tekonurmi hohkasi lämpöä sen verran, että kentällä lämpötila nousi jo melkein hellelukemiin. ”Kuninkaan” valvovan silmän alla oli tärkeää saada peli toimimaan heti alusta lähtien. Ja sehän toimi. EBK sai rauhassa syöteltyä omille ja loi vaarallisia tilanteita jo ensi minuuteista lähtien.

Parin mahdollisen maalipaikan jälkeen EBK:n tehokkain kärki Miia Koppanen upotti pallon alanurkkaan Marika Eerikäisen vapauttavasta syötöstä, kun peliä oli pelattu 15min. EBK:n hyvä tatsi jatkui ja 20 minuutin kohdalla Kuusysin veska torjui Johanna Muhosen vedon kulmaksi. Kulmaa meni antamaan EBK:n Anna Vikstedt-Keltanen. Anna päätti itse ratkaista ja ampui kulmasta pallon takatolpan kautta maaliin. Tuota on jo parit kerrat harjoiteltu.

Kuusysi vaihtoi tuoreita jalkoja kentälle ja lähti uuteen yritykseen. Ensimmäinen puoliaika olikin erittäin viihdyttävää peliä, kun joukkueet vuoronperään kokeilivat toistensa puolustusta. Puoliajalle mentiin kuitenkin hienoisessa EBK:n painostuksessa.

Toiselle puoliajalle tulivat aivan toisen näköiset joukkueet. Heti alusta näytti siltä kuin EBK:n pelaajien jalat olisivat jääneet pukuhuoneeseen. Kuusysi sai hyvin syöttöjä omilleen ja tuntui, että espoolaiset olivat aina yhden askeleen jäljessä. 50 minuutin kohdalla Kuusysi sai rangaistuspotkun espoolaisten käsivirheestä. Maalivahti Tytti Hurmekoski aavisti hienosti vedon suunnan, mutta pilkku oli liian tarkka ja tilanne kaventui lukemiin 1-2.

Maali herätti hieman EBK:laisia ja pelin painopiste tasoittui taas. Ikävä kyllä tämä oli vain väliaikaista. Vajaa kymmenen minuuttia edellisestä maalista EBK:n rangaistusalueen sisällä oli taistelu pallosta, jonka voitti Kuusysi ja numerot taululla näyttivät jo 2-2.

Ilmeisesti Kuusysin nuori joukkue alkoi vasta lämpenemään, koska kolme minuuttia myöhemmin Kuusysi iski jälleen. Peli 3-2. Pelin painopiste siirtyi selkeästi enemmän Lahden hallintaan ja nuorten jalat nousivat selkeästi kepeämmin kuin espoolaisten. Edes EBK:n taktiset muutokset eivät auttaneet vaan Lahti sai vielä kaunisteltua itselleen 4-2 lukemat kolme minuuttia ennen täyttä aikaa.

Ensimmäinen puoliaika oli erittäin näyttävää peliä EBK:lta kun taas toinen puoliaika oli täysin Kuusysin taitavaa viimeistelyä. Ja ikävä kyllä tällä kertaa lahtelaisten 45 minuuttia oli tehokkaampi kuin espoolaisten.

#8

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat