Esittely
Ottelutilastot
NJS - EBK
2017 - Naiset - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Klaukkala N
10
Kes

Naisten edustuksen kausi jatkuu lauantaina Klaukkalassa


la 10.6.2017 klo 13.00 NJS - EBK, Klaukkala N

EBK:n naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina Klaukkalassa NJS:n vieraana. Ennen kauden alkua NJS povattiin lohkon voittajasuosikkeihin. Kausi alkoi heiltä kuitenkin nihkeästi mutta nyt kaksi peräkkäistä voittoa ovat nostaneet NJS:n jo lohkon kakkospaikalle. Vielä viime vuonna naisten liigassa pelannut Cynthia Uwak on löytänyt maalivainunsa ja on tehnyt kuudessa ottelussa jo 12 maalia. EBK:n puolustus saakin olla tarkkana liukasliikkeisen hyökkääjän kanssa.

EBK:n kaksi edellistä ottelua eivät tuoneet joukkueelle lisäpisteitä. Maalipaikkoja joukkue pystyi luomaan riittävästi mutta palloa ei saatu, varsinkaan MPS:ää vastaan, verkkoon asti. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja aiempina vuosina EBK on heräillyt kauteen varsin verkkaisesti ja parantanut otteitaan loppua kohden. Klaukkalaan lähdetään aika samalla nipulla pelaajia kuin mitä kauden aiemmissakin otteluissa on ollut. Puolustuksesta Johanna Kivioja sekä Heta Karjalainen joutuvat jättämään ottelun väliin sekä Elina Raekallio on koko loppukauden poissa joukkueen pelaavasta kokoonpanosta.

EBK:n naisten taistelu ei riittänyt Klaukkalassa


10.6.2017 NJS-EBK 5-1 (1-1)

Aurinkoisena lauantaipäivänä EBK sai vastaansa vieraskentällä NJS:n. Edellisien vuosien tapaan oli odotettavissa kovaa pelaava joukkue, mutta voittopisteet olivat myös EBK:lla mielessä. Edellisellä kaudella vieraissa NJS oli kaatunut hienon taistelun jälkeen, joten pisteet eivät olleet täysin saavuttamattomissa. Mielessä painoi kuitenkin NJS:n uusin Liigahankinta, joka oli tahkonnut maaleja hyvään tahtiin.

Espoo oli päättänyt panostaa hyökkäykseen ja karvaamisen voimaan, jotka ovatkin tämän joukkueen vahvuuksia. Kentälle lähdettiin 3-4-3 muodostelmalla, tarkoituksena pitää pallo vastustajan puoliskolla. Ottelu alkoi EBK:n painostuksella ja vierasjoukkea saikin alkuun otteen pelistä. Maalintekopaikoille päästiin heti 5 minuutin jälkeen, kun EBK:n laitapelaaja ajoi sisään ristipallosta, mutta meidän harmiksi veto meni hiukan ohi NJS:n maalin. EBK:n muutenkin heikko vaihtopelaajatilanne heikkeni entisestään, kun EBK joutui tekemään vaihdon jo 13 minuutin kohdalla peliin liittymättömien vammojen takia. Vaihtoon lähti numero 4 ja tilalle saatiin numero 15 auttamaan hyökkäystä ja keskikenttää. Pian tämän jälkeen NJS sai ensimmäisen vaarallisen tilanteen oikealta laidalta, mutta veto suuntautui ohi maalin. 20 minuutin kohdalla saatiin ensimmäinen kulmatilanne NJS:n maalille, kun maalivahti pääsi katkaisemaan hyvännäköisen keskityksen. Tämä kulma ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja peliä jatkettiin tasaiseen tahtiin puolin ja toisin. NJS sai ensimmäisen vaarallisen paikan 25 minuutin kohdalla, kun pahasti paitsiolta haiskahtanut tilanne jäi liputtamatta, mutta onneksi tästä ei kuitenkaan maalia syntynyt. Kauaa ei kuitenkaan NJS joutunut odottamaan, sillä pian kulman jälkitilanteesta pallo saatiin pelattua 16 ulkopuolelle odottavalle pelaajalle, jonka hieno kaukolaukaus vei NJS:n 1-0 johtoon. Hyvä herätys EBK:lle ja tästä lähdettiinkin painamaan täysillä tasoitusta kohti. Paine selkeästi tuntui NJS:n puolustuspäädyssä ja kotijoukkue joutui turvautumaan sääntöjenvastaiseen peliin ja repimisen seurauksena keltainen kortti NJS:n pelaajalle numero 27. EBK sai pidettyä paineen ylhäällä ja pian vietiinkin pallo pilkulle puolustajan selvästä käsivirheestä. EBK:n pelaaja numero 10 pallon taakse ja pallo varmasti maaliin. Peli tasoitettiin 1-1 reilun puolen tunnin peliajan jälkeen. Ottelu jatkui aika rajuissa merkeissä ja tilanteita oli molemmin puolin. Jo aikaisemmin keltaisen kortin ottanut pelaaja ajoi jälleen EBK:n pienikokoisen hyökkääjän päälle ja hetken pelättiin jo pahinta. NJS oli varmaan kurkannut EBK:n vaihtopenkille, huomatakseen, että espoolaisilla oli enää yksi vaihtopelaaja käytössä. EBK:n hyökkääjä jäi hetkeksi kentänlaidalle parantelemaan ruhjeitaan ja pian myös EBK:n toinen pelaaja sai kokea kovia ja tilanteesta NJS:n toiselle puolustajalle numerolla 20 keltainen 40 minuutin kohdalla. Tauolle lähdettiin tasalukemissa 1-1.

Toinen puoliaika alkoi hiukan sekavassa tunnelmassa, ja NJS sai hetkeksi pelistä hallinnan. Onneksi taas hyvin EBK:n maalilla pelannut vahti oli hereillä ja sai torjuttua pahan näköisen leijan kulmaksi. Kulmasta ei syntynyt tulosta NJS:lle ja peli jatkui tiukassa väännössä aina 56 minuutille asti, kunnes NJS:n saama vahvistus hiukan teatraalisesti katui rankkarialueella ja pallo vietiin pilkulle. Tuomarin sekoillessa ensin EBK:n puolustajalle nostettiin punainen, mutta sitten vaihdettiinkin keltaiseksi. Punainen tilanteesta olisikin ollut suorastaan oikeusmurha, mutta valitettavasti tästä NJS kuitenkin sai maalin ja tilanne oli 2-1. Tästä kuitenkaan masentumatta EBK lähti taistelemaan tasoituksesta ja 62 minuutin kohdalla EBK:n vikkelä kärki pääsi keskikentän hienosta syötöstä yksin läpi mutta viimeistely ei ollut tällä kertaa kohdillaan ja pallo lipui ohi maalin. Tilanteita oli molemmissa päissä, mutta NJS:n pelaajan viimeistely oli tällä kertaa paremmalla tolalla ja tilanne muuttui 3-1 hienon kuvion päätteeksi. Periksi antamaton espoolaisjoukkue kuitenkin haki vimmatusti kavennusmaalia ja upean syöttöputken päätteeksi pilkusta jo sisään ampunut EBK:n hyökkääjä laukoi pallon verkkoon, vaan valitettavasti väärälle puolelle. Niin lähellä, mutta niin kaukana moneen kertaan. Aurinkoinen pelisää ja tyhjä vaihtopenkki kuitenkin alkoivat näkyä espoolaisten jalkojen liikkeessä, ja NJS pääsi rokottamaan vielä 4-1. Aivan pelin loppuvaiheessa NJS kokeili vielä EBK:n hyökkääjän kestävyyttä sekä rikkomustensietokykyä ja aivan selvästä rikkeestä tuomari antoi pelin jatkua. Koko espoolaisten porukan jäädessä ihmettelemään tilanteen älyttömyyttä ja varmistamaan oman pelaajansa kuntoa, käytti NJS tilanteen hyväkseen. Pitkällä pallolla maaleja tahkonnut lainapelaaja läpi ja tilanne 5-1.

Näihin lukemiin päättyi tämä kohtaaminen ja loppuun NJS halusi vielä palkita ottelun parhaat pelaajat ja koulunsa päättäneitä pelaajia. Ihan oikeutetusti EBK:n parhaan pelaajan palkinnon vei maalilla taitojaan näyttänyt maalivahti. NJS:n joukkueesta palkittiin lainapelaaja, jonka taso on ymmärretysti korkeammalla kuin naisten 2.divarissa. Seuraava joukkueiden kohtaaminen tapahtuu EBK:n kotikentällä ja kovanluokan taistelua on luvassa, sillä EBK parantaa tunnetusti loppukaudelle otteitaan!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat