Esittely
Ottelutilastot
EBK - JäPS
2017 - Naiset - Naisten Kakkonen
Klo 19:45 Keski-Espoo 2 TN
21
Kes

Naisten kakkosessa EBK saa vieraaksi JäPS:n


ke 21.6.2017 klo 19.45 EBK - JäPS, Keski-Espoon TN2

EBK:n naisten edustusjoukkue saa keskiviikkona vieraita Järvenpäästä, kun JäPS:n naiset saapuvat Keski-Espooseen. Viime vuoden kohtaamiset menivät 1-1, kun molemmat voittivat kotonaan. Sarjataulukossa JäPS oli lopulta seitsemäs.

Kummankaan joukkueen alkukausi ei ole ollut paras mahdollinen. JäPS on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä ja EBK on kolmen peräkkäisen tappion jälkeen tippunut taulukossa yhdeksännelle sijalle. Toki eroa edellä oleviin JäPS:n ja MPS/2:n joukkueisiin on vain piste. JäPS:n maalinteko on ollut pitkälti täksi kaudeksi joukkueeseen tulleen Joy Okwoduan varassa. Hän on tehnyt kuudessa ottelussa kuusi maalia. Sama saldo on myös kotijoukkueen Miia Koppasella. Kokoonpanosta ovat varmuudella poissa puolustaja Johanna Kivioja, maalivahti Tytti Hurmekoski sekä kapteeni Niina Tyynismaa. Poissaoloista huolimatta kotijoukkue saanee keskiviikkona hyvän kokoonpanon mukaan ja lähtee taistelemaan kolmesta pisteestä.

Keskiviikon ottelun jälkeen EBK:n naisilla on sarjassa kuukauden tauko ja seuraava ottelu on Kuusysin vieraana Lahdessa 22.7.2017.

EBK:n naisille maukas voitto JäPS:stä


21.6.2017 EBK - JäPS 5-0 (3-0)

Juhannusviikon jalkapallojuhlaa oli tarjolla keskiviikkona Keski-Espoon tekonurmella, kun EBK kohtasi JäPS:n. EBK kärsi poissaoloista ja joutui lähtemään illan otteluun hieman kapealla kokoonpanolla. Kuitenkin ottelun alkuhetkistä lähtien painostus saatiin järvenpääläisten maalille. Miia Koppanen antoi jo ensimmäisellä minuutilla varoitusta tulevasta. 16 minuutilla Anna Vikstedtin käynnistämä syöttörumba löysi lopulta Miian, joka pääsi heiluttamaan ensimmäisen kerran vastustajan verkkoa. Vain viittä minuuttia myöhemmin Johanna Muhonen oli niin ikään laittamassa palloa varmasti maaliin. Ennen puoliaikaa hyökkäyspäässä tapahtui jälleen, kun Johannan ja Emilia Jaatisen hienosta esityöstä Miia pääsi jo toistamiseen maalin makuun. Puoliajalle siirryttiin siis kotijoukkueen 3-0 johdossa.

Toinen puoliaika lähti liikkeelle niin ikään EBK:n painostuksella. Johanna niputti kolme vastustajaa, jonka seurauksena Miia kävi poimimassa pallon itselleen ja laittoi varmasti maaliin – tilanteeksi 4-0. Marjo Kattelus pääsi vielä kaunistelemaan loppulukemia kulmapotkusta, minkä seurauksena lopputulos taululla 5-0.

Ottelun läpi EBK hallitsi palloa ja sai tyrehdytettyä vastustajan maalipaikat. Maalipuiden välissä Heta piti vahvasti selustansa tyhjänä ja pelasi varman nollapelin. Hyvät syötöt omille ja loistavat yksilösuoritukset johdattivat EBK:n ansaittuun 5-0 voittoon. Keskiviikkoisen maali-iloittelun jälkeen oli mukava siirtyä juhannuksen viettoon.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat