Uusien vahvistusten esiinmarssi
10.1.2020 19:26 Uutiset / EBK Fs

EBK-perhe valmiina taistelemaan pisteet porilaisilta.

Vahvistusten esiinmarssi - vastassa PTU



Mitkä vahvistukset?

EBK/FS on saanut vihdoin paperityöt tehtyä ja huomenna ottelussa tullaan näkemään kentällisen verran uutta verta EBK-paidassa. Pelaajat ovat varmasti monelle jalkapallon ja futsalin seuraajille tuttuja, joten toivottavasti löydätte paikan päälle katsomoon. Huomenna ei nimittäin ole striimiä saatavilla, jos on, niin korkeintaan puhelimella kuvattu räpellys.


Ärsytetty EBK janoaa 3 pistettä

Loppiaisena EBK/FS kärsi tappion lukemin 2-4 Oulusta vierailulle saapuneelle Tervareille. Tästä asti EBK on odottanut seuraava peliä ja mikä onkaan parempi asetelma kuin kääntää jälleen kelkka kotiparketilla ja napata täydet 3 pistettä Opinmäestä kello 13 alkavasta ottelusta lauantaina 11.01.2020.

EBK ei ole historiansa aikana onnistunut vielä voittamaan porilaisryhmää, mutta huomenna tilanteeseen olisi tarkoitus tehdä muutos. Edelliset ottelut ovat päättyneet kahteen PTU:n voittoon sekä tasapeliin Opinmäessä.


Saavu ajoissa paikalle

Ottelua ei striimata, joten suosittelemme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle, jotta jokaiselle riittää istumapaikka. Samalla voi nauttia DJ Lönnin musavalikoimasta sekä Marjutin maanmainiosta buffetista. Otteluun on vapaa pääsy, joten kaikki viimeistään kello 13:00 paikalle Opinmäkeen!



   
Lisää uutisia
F7 Pojat (P13)
«  Syyskuu   »
Kategoriat