Reissu Pohojoseen!
6.12.2019 20:12 Uutiset / EBK Fs

Eiku Espoosta!

EPK/ÄFÄS POHOJOSEE

Espoolaisten bussi starttaa lauantaiaamuna kukonlaulun aikaan pizzantuoksuisena kohti Oulua, sillä taitava kurdilainen Zanjar Abubakir on tullut suoraan yövuorosta kebab-pizzeriastaan. Pizzan tuoksu, joka tuoksuu 8 tunnin matkan bussissa saa varmasti espoolaisryhmästä todella nälkäisen pohjoiseen, jossa kohdataan lauantaina Terwaarit, eiku oho Tervarit ja sunnuntaina kebabinhimoinen AS Moon.


Tervarit on yhdistelmä nuoruutta ja kokemusta, nuorisoketjun Kaikkonen, Kohonen, Kohonen ja Niemelä ovat olleet alkukaudesta kovaa valuuttaa ja toisen ketjun kokemus Vandellin johdolla on kääntänyt tiukkoja pelejä voitoksi. Vaikka Stafsula ja Ridvani ovatkin lopettaneet peliuransa, niin tulivoimaa ja osaamista on löytynyt alkukaudesta ja EBK joutuu tekemään täyden päivätyön voittaakseen ottelun. Myöskään legendaarista tiikeri-Keskistä ei voi unohtaa, onhan kaverilla lukuisia maaotteluita ja Suomen mestaruus mm. Sievi-paidasta. Tervarit on uusi tuttavuus EBK:lle ja espoolaisryhmä odottaakin innolla, kuulemma futsal on isossa huudossa Oulussa ja yleisö löytää paikalle ja kuulemma kuuluttaja peleissä on huippuluokkaa!


Sunnuntaina Scandic-hotellissa nukutun yön jälkeen EBK jatkaa matkaansa rannikkoa pitkin Rauta-Ruukin ja Take Away Raahen kotikaupunkiin kohtaamaan AS Moonin Raahen urheilutalolle, kyseessä tulee olemaan kauden ensimmäinen Derby d'ella Kebab! Mukava nähdä pitkästä aikaa kuinka kova nälkä on kebabinhimoisilla Mehu Keinäsillä, paini-Knuutisella, kapteeni-Uusitalolla, pommittaja-Patasella, hiphoppari-Heiskasella ja kumppaneilla on! Raahessa on varmaan sarjan paras yleisökeskiarvo Monkuloiden kanssa ja tunnelmaa ei puutu, yleisössä on kuuma tunnelma, kun sarjan kuumimmat pelaajat saapuvat Espoosta. (Joka naisen unelma Mehu Mehinovic!) Myöskin kentällä on nähty tunnetta, mutta vielä ei ole selkeätä, odottaako espoolaisryhmä vierailua enemmän urheilutalolle vai Take Awayhin kebabille!


Pelipäivän haastatteluun on napattu Miftar Hajliti!


Haastattelija: - Moro haver-Mifi, mitä mieltä Tervarit ja As Noin -otteluista?


Miftar: - Moroporo Zemer, Tervarit kova jengi ja hyviä pelaajia. Viime kaudelta pari meikäläistä puuttuu tervareilta mut veikkaan että tiukka matsi tulossa.

Moon myös kova jengi . Viime kaudella molemmat matsit voitti meitä vastaan mutta ootan paljon tasaisempaa vääntöä tällä kertaa . Molemmat joukkueet voitettavissa jos Ebk FS on hyvällä päällä.


H: - Mitä odotat eniten viikonlopun matseista?

M:. - Tervareita vastaan ootan innolla isoa yleisöä ja onhan se aina kiva pelata jengiä vastaan, joka on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla

Moonilla sama homma iso yleisö , kova jengi sekä mehu Keinänen tottakai! Odotan innolla antaako Mehu ottaa selfien hänen kanssaan!


H: - Ja kumpi on kebabinhimoisempi, mehu Keinänen vai Miftar ja otatko yhteiskuva mehun kanssa?

M: - Oletan että tällä hetkellä minä olen kebabhimoisempi mutta se nähdään sunnuntaina. Otan tottakai jos mehu siihen suostuu!Kiitos, nyt EBK/FS vaipuu yöpuulle ja aamulla bussi suuntaa kohti Oulua!   
Lisää uutisia
Miehet
«  Toukokuu   »
Kategoriat