FOLK-MUSIIKIN YSTÄVÄT KAUSTISISTA
13.12.2019 22:48 Uutiset / EBK Fs

Abubakir Lemminkäisenä valmiina taisteluun!

Monkulat saapuu folk-musan luvatusta maasta, KAUSTISISTA


Kaustinen on paikkakuntana tunnettu enimmäkseen Euroopan suurimmista folk-festivaaleista, mutta paikkakunnalta ponnistaa myös mainio FC Monkulat, jolle tämä kausi Futsal-Ykkösessä on sille historian kolmas. Viime vuosi kaustislaisporukalla kulki ja keskinäisissä taisteluissa EBK:n kanssa ottelun päättyivät Espoossa tasalukemiin ja Kaustisen hornankattilassa kuumien tunteiden jälkeen selkeään Monkulat voittoon.

Tämä kausi on lähtenyt Monkuloilla käyntiin yskähdellen johtuen lukuisista loukkaantumisista ja muista poissaoloista, mutta Espooseen varmasti matkustaa nälkäinen Monkula-lauma, joka haluaa ottaa täyden pistepotin mukaansa Pohjanmaalle. Joukkueen paras pistemies tällä kaudella on Jarkko Ojala pistein 2+3.


EBK/FS lähtee otteluun täydellä lapulla ja suhteellisen hyvällä terveystilanteella. Viikko ollaan palautettu pohjoisen reissun rasituksia ja treeneissä hiottu jälleen taktista aspektia kuntoon, nyt opitut asiat pitää siirtää myös parketille, jotta pisteet jäävät Espooseen.


Ottelu alkaa kello 13:00 Opinmäen liikuntahallissa ja otteluun on vapaa pääsy! EBK/FS järjestää myös buffet on, joten kannattaa ottaa pientä käteistä mukaan. Samalla voi nauttia DJ Lönnin musiikista.
Ottelu striimataan EBK/FS:n Facebook-sivulla, tällä kertaa luvassa ei ole puhelimella kuvattu striimi, vaan laadukasta kuvaa tarjolla myös pohjanmaalaisyleisölle sekä EBK-etäfaneille. Ottakaa seuraavasta linkistä Facebook-sivu tykkäykseen, jotta saat ilmoituksen, kun striimi alkaa huomenna.

https://www.facebook.com/ebkfs/   
Lisää uutisia
EBK Fs
«  Syyskuu   »
Kategoriat